tokaji aszús- testkezelés csak vip vendégeknek

Post date: Jun 5, 2013 7:30:32 AM

Tokaji aszús karcsúsítás, bőrtáplálás, exkluzív szépítés

A tokaji aszú bor, hosszú időn keresztül , a patikusok még a múlt században is mértékkel való fogyasztását javasolták lábadozó, erőtlen vagy vérszegény betegek, megfázással küszködő páciensek számára.

A gyógyászat után a szépségipar is felfedezte a szőlő kedvező tulajdonságait:

  • védi, hidratálja

  • regenerálja a bőrt,

  • csökkenti a gyulladást,

  • de erősíti a kollagénrostokat és

  • javítja a vérkeringést.

A hatása pedig szenzációs !…A bor és aszúterápiás kezelések után a bőr rugalmas és bársonyos lesz, a jótékony hatás szinte azonnal megmutatkozik.

  • kisimítja a ráncokat,

  • halványítja a foltokat,

  • hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőr ellen,

  • regenerálja a fáradt, megviselt szöveteket.

A tokaji szőlő ezen a területen az új módszerű kutatások alapján ezen a területen is többet nyújt.

Az aszú szőlőszemekben található hatóanyagok nagymértékben segítik a vitális sejtregeneráló folyamatokat és a teljes megújulást.

A Helia-D Tokaji aszús testápolási termék egy igazi magyar különlegesség, selymes és sűrű tokaji aszúesszenciát felhasználva.

Az aszúesszencia az aszúszemekből a saját súlyuk által lassan kipréselődött lé, mely főleg cukrokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz.

TESTKEZELÉS

1. lépés: A bőrt előkészítjük szőlőmag őrleményes peelinggel, mely eltávolítja az

elhalt hámsejteket és hidratálja a kezelendő területet.

2. lépés: Helia-D bőrsimító masszázsolajjal átmasszírozzuk a bőrét, A Helia-D Bőrsimító Masszázsolaj fő hatóanyagai a növényi olajok, melyek magas E és F-vitamin tartalmuknak köszönhetően védik és regenerálják a bőrt, csökkentik a gyulladást és pótolják a hiányzó lipidfilmet. A bőrsimító

masszázsolaj körömvirág-, kukoricacsíra és szőlőmagolaj üde keveréke. A szőlőmag biztosítja a bőr rugalmasságát, ezzel együtt annak simaságát és fiatalságát.

A Helia-D Bőrsimító Masszázsolaj ennek köszönhetően megelőzi a bőr öregedését, és regenerálja a kollagén szöveteket. A masszázsolajban található körömvirágolaj kiváló gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló hatású. A Helia-D Bőrsimító Masszázsolajat elsősorban száraz, zsír és vízhiányos bőrre ajánljuk.

3. lépés: Testtekercselés

4. lépés: 35 perces fekvő bio-infraszaunában történő pihenés, és méregtelenítéssel fokozzuk a csodás hatóanyagok felszívódását

5. lépés: A Helia-D Tokaji Aszús lipolyte Gél ultrahangos célzott bedolgozása a szövetekbe.

A szőlőt már az ókorban sem csupán „boldogságfokozó” tulajdonsága miatt kedvelték, évszázadokig használták a sebek tisztítására, járványok idején erősítőszerként, vagy éppen lázcsökkentőként, önmagában, vagy akár gyógynövényekkel keverve. A szőlő alkotóelemei , többek között flavonoidok, olajsavak, antioxidáns vegyületek, nyomelemek, ásványi anyagok és vitaminok és olyan szénhidrát, mint a szőlőcukor.

Hogyan hat a Helia-D Tokaji Aszús Lipolyte Gél?

A Helia-D Tokaji Aszús Lipolyte Gél hidratáló és vérbőségfokozó alakformáló gél valódi Tokaji aszúval és cellulit elleni hatóanyagokkal.

A koffein, fahéj olaj, carnitine és a spirulina alga fokozza a sejtek anyagcseréjét, elősegíti a nyirokrendszer működését.

A Helia-D Tokaji Aszús Lipolyte Gél csökkenti a cellulitot, serkenti a zsírsejtek lebomlását, feltölti a bőrt értékes ásványi anyagokkal és mélységében hidratálja.