Hogyan befolyásolható a mellek változása ?

Lehet- e úgy lefogyni, hogy a mellek térfogata ne változzon?

A mell -szerencsés esetben, vagy általában - zsírszövetben gazdag.

Hízáskor itt is megjelenik a súlyfelesleg.

Bármilyen fogyókúrát választunk, a mellek tömegének csökkenése elkerülhetetlen. Fogyáskor a bőr kötőszövete "széttöredezik", apró repedések jelennek meg rajta.

Ezek a töredezések annál szembetűnőbbek, minél drasztikusabb módszerrel igyekeztünk lefogyni. Rövid időn belül több, mint 10 kg testsúlycsökkenés kellemetlen meglepetést okozhat a kebel méretében is.

Ne feledjük, hogy a bőrnek időre van szüksége ahhoz, hogy a mell megváltozott tömegéhez képes legyen alkalmazkodni.

Kevés hölgy elégedett a melleivel,- mit lehet tenni szépségük megőrzéséért?

Minden a bőr ellenállásától függ, amit a rugalmas kötőszövetek mennyisége és minősége befolyásol.A bőr állóképességét hátrányosan befolyásolja a helytelen táplálkozás, a mértéktelen kávézás, a dohányzás és a túlságosan meleg fürdők.

Hogyan kerülhető el a mellek térfogatának jelentős változása?

Fehérjében viszonylag gazdag diétával,

mellizom-erősítő tornagyakorlatokkal

A melleknek nincs saját izomzata, a nagy mellizmon nyugszik. Ha a nagy mellizom szilárd és erős, a mellet is védi és stabilan tartja.

Masszírozó-hatású-zuhanyozás"Hideg vizes zuhany és masszázs serkenti a vérkeringést."

A mell szépségét és rugalmasságát elsősorban tornázással, masszírozó hatású - hideg vizes- masszázzsal, mellápoló krémek használatával, és nagyon óvatos körkörös mozdulatokkal végzett citrom,- vagy narancslé-s bedörzsöléssel őrizhetjük meg.

Kényeztethetjük magunkat tápláló hatású, pakolásokkal is.

Tojássárgája pakolás

"Tojássárgája olíva olajjal elegyítve táplálja, feltölti a bőrt."

Válasszunk szét egy tojás sárgáját, a fehérjétől. A sárgájához keverjünk egy evőkanál mézet, egy evőkanál olívaolajat, hagyjuk hatni 20 percig, majd langyos vízzel alaposan mossuk le. Ez a keverék -melyet arcra és hajra is szoktunk kenni - kiválóan vitalizálja a bőrt, gátolja öregedését, és pótolja a hiányzó zsírokat is.