megfázás és influenza ellenszer

Life Impulse® ActiveSalicin

A gyulladás a szervezet válasza egy „agresszióra”. Life Impulse® ActiveSalicin - Kód 7042 Life Care
Számos oka lehet. Például
 allergia,
 izomtrauma vagy
 ízületi bántalom is okozhatja.

A Life Impulse® ActiveSalicin természetes termék mely a szervezet megfelelő működését biztositja. 
A természetes összetevők mint a 
  • fehérfűz és az
  •  indiai tömjén helyileg hatnak és az ízületekben jelentkező kényelmetlen jelenségeket megelőzi. A 
  • szalicin, a fehér fűz aktív anyaga, hozzájárul az ízületek jól működéséhez, tonizáló és növeli a szövetek regenerálódásának képességét.

ELONYÖK ÉS HATÁSOK

Life Impulse® ActiveSalicin gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően legyőzi a fejfájást, a megfázást és az influenzat, az izomlázt, a reumás megbetegedéseket és segit a gyulladások csökkentésében.

HASZNÁLATI UTASITÁS

1-2 kapszula / nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

ÖSSZETEVOK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevők/ kapszula: Omega 3 és Omega 6 –100 mg*, Fehér fűz kéreg kivonat (Salix alba) 100 mg*; Kurkuma kivonat (Curcuma longa) 50 mg*; Indiai Tömjén kivonat (Boswellia serrata) 50 mg*; Macskakarom kivonat (Uncaria tomentosa) 50 mg* ; Magnézium citrát 50 mg -13% az NRV; Magnézium citrátot 10 mg -13% az NRV; Cink glükonát 5 mg - 50% az NRV; Szelénium 50 mcg - 91% az NRV. Más összetevők: átlátszó cellulóz kapszulák, Magnézium stearát. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/-10 %.
Comments