Ősi gyógyítás

Melange S.I., 2018. ápr. 27. 15:18   [ 2018. júl. 18. 14:01 frissítve ]
A Reiki a test és lélek teljes harmóniáját hozza el.
Különböző energiaadással foglalkozó technikák  megegyeznek abban, hogy   az egyén  egyensúlyának megteremtését milyen fontos megoldani.


Az  „energia harmonizáció” különbözik egy kicsit, mert, nem kizárólag kezeljük a kérelmező személy konkrét pontjait kezünkkel,- de közvetlenül együttműködünk  a különböző finom-testtel.

Az információ- és energia  az anatómiai emberi test, amely egy komplex hálózati csatorna.


A harmonizálás az egyensúly helyreállítását jelenti a fizikai testben, azaz a fizikai egészségben.

A Reikiben nem kell látnunk az energiát és koncentrálni sem szükséges rá. a reiki energia kiegyensúlyoz és harmonizál. Van ahol túl sok, van ahol túl kevés az energia. Ennek az egyensúlyvesztésnek az okozata a megbetegedés.

 

Az energia itt van körülöttünk  és bennünk egyaránt. Folyamatosan reagálunk és válaszolunk az energiákra, anélkül, hogy tudatában lennénk  energia energiamező vesz körül.


A Reiki nem a tudatunkban, hanem a szívünkben van. Az érzés pedig mindenkor a legtökéletesebb útmutatás.A gyógyulás azt jelenti, helyreállt a érzelmi és mentális egyensúly .Amikor a harmonizálásról beszélünk, sokszor az érzelmeink gyógyítására utalunk, amikor békében vagyunk magunkkal, másokkal, a világgal.

A Reiki az Univerzum feltétel nélküli szeretete, felfoghatjuk úgy is, hogy a Reiki Isten feltétel nélküli szeretete.

Comments